S přechodem na HTTPS už neváhejte

Přechod na HTTPS

Přejít s webem na zabezpečený protokol HTTPS už není jen pouhé doporučení, ale doslova nezbytnost. Tento krok přináší oproti staršímu protokolu HTTP celou řadu výhod. Pokud jste tak tedy ještě neučinili, určitě si přečtěte čtyři naléhavé důvody, proč je dobré přejít na šifrovaný protokol co nejdříve.


Jsme připraveni Vám individuálně poradit a nabídnout nejvýhodnější řešení. V případě zájmu nás prosím kontaktujte telefonicky, či na e-mailu technické podpory.

Mám zájem o převod webu na HTTPS

Čtyři hlavní důvody proč si pospíšit

1. Zabezpečení ochrany dat

Web na protokolu HTTPS komunikuje šifrovaně. Nehrozí tak riziko, že útočník odchytí a zneužije data, která Vaši klienti na webu vyplní.

2. Označování nezabezpečených webů

Snahou moderních prohlížečů je chránit uživatele před nebezpečnými weby. Označení, že právě Váš web je nezabezpečený není dobrou vizitkou.

3. Vliv na pozice ve vyhledávačích

Společnost Google oficiálně uvádí, že při indexaci zvýhodňuje právě takové webové stránky, které využívají zabezpečený protokol HTTPS.

4. Zrychlení načítání stránek

Protokol HTTPS umožňuje efektivnější komunikaci s daty a tím lepší odezvu webu. No a rychlost načítání webu je z mnoha důvodů velmi důležitá.

Nahoru